Gala Sportului Sălăjean – nimic nou sub soare

Au trecut mai bine de două luni din momentul în care Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj a făcut publice clasamentele celor mai buni sportivi din judeţ. S-a întocmit, la fel ca în anii anteriori, un clasament al sporturilor olimpice, iar altul, pentru cei care practică sporturi neolimpice. Instituţia condusă de Adrian Fărcaş a pregătit şi premii speciale, dar şi premii pentru tinerele talente, ambele liste fiind date publicităţii tot în luna decembrie a anului trecut.

„Ne dorim să organizăm Gala Sportului Sălăjean în luna ianuarie. Totul depinde de bugetul Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret. Dacă nu vom primi bani pentru premiere, vom organiza gala în parteneriat cu o serie de sponsori. Am luat legătura cu câţiva sponsori care să ne ajute în cazul în care nu vom avea bani de la ANST”, avea să declare în luna decembrie Adrian Fărcaş, directorul DJST Sălaj.

Luna ianuarie s-a încheiat, se va încheia peste câteva zile şi luna februarie, iar sportivii şi antrenorii nu au avut încă parte de o premiere. Situaţia rămâne incertă în ceea ce priveşte organizarea Galei Sportului Sălăjean, cu atât mai mult cu cât DJST Sălaj nu are stabilit încă un buget de la ANST pentru anul 2024, conform afirmaţiilor făcute de directorul Adrian Fărcaş.

Lucrurile rămân incerte şi în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii DJST Sălaj, dar şi a altor direcţii din ţară, deoarece Guvernul intenţionează să transfere Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret la Consiliile Judeţene, o idee mai veche, pe care au vehiculat-o mai multe guverne, dar care nu a fost pusă în practică.

Reamintim că cel mai bun sportiv al Sălajului în 2023 în sporturile olimpice a fost desemnată pugilista de la CSM Zalău, Diana Tănăsescu, antrenată de Adrian Popuţea, iar în clasamentul sporturilor neolimpice, Darius Goron şi Samuel Benţa au ocupat prima poziţie, ambii de la CS Dani-San, pregătiţi de antrenorul Dan Chiş.

2 Thoughts to “Gala Sportului Sălăjean – nimic nou sub soare”

  1. […] Au trecut mai bine de două luni din momentul în care Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj a făcut publice clasamentele celor mai buni sportivi din judeţ. S-a întocmit, la fel ca în anii anteriori, un clasament al sporturilor olimpice, iar altul, pentru cei care practică sporturi neolimpice. Instituţia condusă de Adrian Fărcaş a pregătit şi premii speciale, dar şi premii pentru tinerele talente, ambele liste fiind date publicităţii tot în luna decembrie a anului trecut. „Ne dorim să organizăm Gala Sportului Sălăjean în luna ianuarie. Totul depinde… Citeste mai mult […]

Leave a Comment